PSD și PNL încearcă să saboteze campania PMP Dâmbovița prin metode incalificabile, susțin reprezentanții Partidului Mișcarea Populară care spun că formațiunea  este asaltată, în Biroul Electoral Județean, de reclamații venite din partea adversarilor politici.

"Cele două mari partide, unite prin metodele incalificabile pe care le practică în teritoriu, reclamă sloganurile electorale ale Partidului Mișcarea Populară. Sunt rușinate, probabil, de propriile liste de candidați, unde – pe locurile eligibile – se află persoane aduse din alte județe, impuse de la centru, dar și speriate că Partidul Mișcarea Populară le strică jocurile politice negociate netransparent", se arată într-un comunicat al PMP Dâmbovița.
"PSD și PNL sabotează campania PMP Dâmbovița, o campanie curată, axată pe prioritățile județului și ale românilor. Liderii social-democrați și liberali știu foarte bine că persoanele pe care le-au propus pentru funcțiile de deputat și senator își vor lua mandatele și – așa cum ne arată întreaga experiență politică din ultimii 30 de ani – nu se vor mai interesa de soarta dâmbovițenilor. De aceea, încearcă – prin cele mai josnice modalități – să determine PMP Dâmbovița să renunțe la campania realizată în favoarea proiectelor mari, de interes județean.
Îi informăm pe politicienii PSD și PNL, aliați împotriva PMP Dâmbovița, că nu ne vom lăsa intimidați de reclamațiile pe care le depun împotriva noastră aproape zilnic și că vom continua să facem cunoscut cetățenilor programul nostru realist și sustenabil. De asemenea, le aducem la cunoștință că ne vom bate pentru drepturile cetățenilor de a trăi într-un județ și într-o țară în care clasa politică se pune în slujba oamenilor, prin măsuri și proiecte de care societatea are cu adevărat nevoie", mai reclamă organizația județeană.

 

Material realizat la comanda PMP Dâmbovița, CMF 11200012