Deputatul PSD de Dâmbovița, Radu Popa le cere parlamentarilor Puterii să lase răfuielile politice interne și să se apuce de treabă! Social-democratul a ieșit luni, într-o conferință de presă, atrăgând atenția asupra celor două proiecte stresante pe care le are Dâmbovița la acest moment, reproșându-le, în același timp reprezentanților partidelor aflate la  guvernare că au abandonat promisiunile făcute în campania electorală de la finalul anului trecut.

"Cred că e timpul ca parlamentarii puterii să nu uite de votul pe care l-au primit și să fie preocupați de realizarea promisiunilor din campania electorală. Asistăm la abandonarea impardonabilă a celor mai importante proiecte din Dâmbovița de către parlamentarii PNL și USR. Asistăm la bătălii interne pentru ciolan, la răfuieli politice interne PNL și USR care n-au nicio legătură cu agenda cetățeanului. 

Fac un apel public la parlamentarii puterii șă-și ia mandatul în serios, să-și onoreze funcția și să respecte jurământul pe care l-au făcut față de cetățeni. Cred că e timpul ca parlamentarii PNL și USR  să abandoneze ședințele lungi și dese de prin restaurantele Târgoviștei și să se apuce de treabă, pentru că avem foarte multă treabă și proiecte urgente. 

Dâmbovița are două probleme extrem de stresante, cel care privește modernizarea DN71 și situația COS Târgoviște", a reliefat Radu Popa.

El a subliniat faptul că alături de președintele PSD Dâmbovița ;i al CJ, Corneliu Ștefan,  a făcut demersuri legale pentru ca Dâmbovița să nu fie scoasă de pe harta economică a României. Radu Popa spune că a avut discuții cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban și cu Anca Dragu, președintele Senatului pentru a-și lămuri miniștri din Guvern să nu trateze cu superficialitate celor două probleme stringente pentru județ, respectiv modenizarea DN 71 și salvarea lcourilor de muncă a celor de la COS Târgoviște. 

"DN 71 are mai multe cruci decât semne de circulație, de aceea modernizarea lui este extrem de importantă", a mai punctat deputatul..