Senatorul social-democrat, Titus Corlățean, președinte executiv al PSD Dâmbovița, se arată îngrijorat și preocupat de soarta proiectului de modernizare și lărgire la 4 benzi a DN 71 Bâldana-Târgoviște.

  • Decizia Guvernului de rezilia contractul de execuție a proiectului de reabilitare și modernizare a DN 71 lasă județul Dâmbovița, la doar o lună de la alegerile parlamentare, când promisiunile triumfaliste legate de acest proiect țineau prima pagină a agendei electorale liberale, fără posibilitatea de dezvoltare reală.  În România, s-au cheltuit mai mulți bani pe studii de fezabilitate decât pe execuția de drumuri!

În acest context, Corlățean s-a adresat, printr-o interpelare pe acest subiect fierbinte, premierului Florin Cîțu și ministrului Transporturilor, la începutul acestei săptămâni. Parlamentarul le-a cerut celor doi guvernanți să reanalizeze situația acestui proiect major care ar însemna realizarea unui coridor economic București-Târgoviște.

Totodată, Titus Corlățean a anunțat că intenționează să aibă și o discuție directă cu premierul și cu ministrul de resort.