Liderul Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, se arată îngrijorat de lipsa de reacție politică la "gravele derapaje ale actualei puteri".  

"N-am văzut pe foarte mulți comentând, de exemplu, modul în care bătălia internă din PNL generează efecte în ceea ce privește guvernarea țării. N-am văzut pe nimeni din PSD să-l trimită pe domnul Barna acasă pe motiv că este penal, așa cum cei din USR-PLUS și PNL au făcut un spectacol întreg cu Liviu Dragnea penalul, trei ani de zile în Parlament. 

La Dâmbovița, există o frăție între PSD și PNL pe care eu nu o înțeleg sau o pot traduce doar prin maximizarea unor interese personale...", spune Țuțuianu.

Întrebat cum a ajuns la această concluzie, liderul Pro România a arătat că, atât la nivel județean, cât și la nivelul municipiului Târgoviște lipsește atitudinea politică.

"În Consiliul Județean, absolut tot ce propune conducerea CJ este aprobat de PNL, mai mârâie puțin așa Grozavu pe la câte o ședință. L-am văzut și pe domnul Cotinescu la primăria Târgoviște, a dat la pace pentru că unde nu l-a numit CJ, l-a numit majoritatea PSD din Consiliul Municipal... Deci, sunt chestiuni concrete, foarte vizibile care ne arată că nu există nu doar o atitudine politică, ci măcar un minim simț civic", a mai spus acesta