"Astăzi, am lansat următoare întrebare pentru Cîțu și pentru roiul lui de lăcuste care toacă mărunt, mărunt acest județ și această țară!!!

 
 Având în vedere sumele pe care vreți să le alocați județului Dâmbovița, la ce să renunțăm?
Tăiați voi:
- extinderea și modernizarea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște și achiziționarea unui angiograf;
- extinderea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean;
- extinderea și dotarea ambulatoriului de specialitate a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște;
- studiile pentru Inelul 2 de Centură al Municipiului Târgoviște, ale orașelor Găești, Pucioasa și Fieni.
 Sau poate vreți să tăiem din lucrările de la drumurile județene! Ce atâta siguranță în trafic pentru dâmbovițeni? Tăiem cofinanțarea pentru modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B?
 Ori poate faceți tot posibilul să-i falimentați pe hotelierii din munte. Doar DJ714, drum județean distrus pe o porțiune de 250 de metri de viituri de aproape lună, costă dublu față de cât ați alocat pentru toate drumurile din județul nostru. Nu ați dat un leu pentru Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina!
 Ce facem cu primăriile pe care le veți falimenta cu legile voastre neroade? Pregătiți legi să asigurați diferențele de preț la materialele construcții la proiectele care au finanțare națională!
 Ați auzit de Programul Operațional Regional?
 Ce va face primăria Mătăsaru? Are două școli pe fonduri europene. La semnarea contractelor, investițiile se ridicau la 7 milioane de școală. Acum, prețurile aproape s-au dublat! De unde scoate primăria acești bani?
La Cobia la fel! Lucrările pentru extinderea și modernizarea școlii din satul Gherghițești au fost evaluate, la începutul proiectului, la aproximativ 7 milioane de lei. Acum au ajuns să coste peste 8,2 milioane de lei! Cobia are tot bugetul câteva sute de mii de lei.
 La Moreni, firmele fug, deși au câștigat licitațiile pe diverse proiecte europene.
 La Pucioasa, oraș campion pe regiune la numărul de proiecte pe fonduri europene, peste 200 de milioane de lei atrași, ajustările de preț, de peste 20.000.000 de lei, vor fi suportate de primărie. De unde bani?
 Municipiul Târgoviște are proiecte cu finanțare europeană care depășesc cu mult 300.000.000 de lei. Acum, din cauza legilor stâmbe pe care vreți să le dați, primăria trebuie să asigure din bugetul municipiului peste 30.000.000 de lei.
 Domnule Cîțu, ieșiți în fața românilor cu un angajament mincinos pentru care nu există nici măcar un cadru legislativ: marele proiect ,,Anghel Saligny”.
 Ideea dumneavoastră este, de fapt, Programul Național de Dezvoltare Locală, dar cu un alt nume și, ca să nu uitați, este un program inițiat de PSD încă din 2012 și care, doar în județul Dâmbovița, a adus investiții de peste 1 miliard de lei.
PNDL 1 și PNDL 2, programe naționale gândite și aplicate de PSD, au permis realizarea efectivă a peste 4400 de obiective de investiții, în toate localitățile țării, dintr-un total de peste 12.700.
 Numai în județul nostru, din 2015 si până anul trecut, au fost finalizate 297 de investiții prin PNDL, iar valoarea acestora este de aproape 600.000.000 de lei. Anul acesta, în Dâmbovița, mai sunt în lucru alte 125 de proiecte prin același program - 500.000.000 de lei care intră în județ.
 ,,Anghel Saligny” îl veți folosi tot în funcție de apartenența politică a primarilor, așa cum ați făcut până acum cu toate alocările bugetare?
 Planul Național de Redresare și Reziliență! O altă temă din cauza căreia suntem corigenții Europei. Cu ministrul ZERO, Cristian Ghinea, la cârma unui minister care alocă angajaților sporuri de 50% din salarii, PNRR-ul dă dureri de cap Comisiei Europene la câte aberații ați scris în ele. Dar prea puțin vă interesează! Aveți dureri de cap din cu totul alte motive. Alte țări au atras deja acești bani!  Noi stăm după “profesioniștii” #rezist care habar nu au ce înseamnă administrație!
 La ce renunțăm, domnule Cîțu? Cum spuneți, așa facem!
 Sau poate ne împrumutați și nouă cardul dumneavoastră de credit să finanțăm nevoile județului!
 Este cea mai ieftină variantă!
 Nu plătim dobândă! Nu plătim comisioane! Nu plătim nici creditul!", a spus președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, marți, 17 august, într-o conferință de presă.