Astăzi, a fost recepționat podul care face legătura între comunele Șotânga  și Doicești, peste râul Ialomița. Investiția, cu o valoare de aproape 7 milioane de lei, va simplifica foarte mult accesul către cele două localități, dar va crește și potențialul economic al zonei, spune președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 
 
"Îi felicit pe Stroe Constantin și Stana Cosmin pentru modul în care au colaborat și îi asigur că astfel de investiții vor beneficia de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Dâmbovița, mai ales că acestea contribuie la dezvoltarea comunităților noastre.
 Un exemplu în acest sens este și Programul Județean de Dezvoltare Locală, proiect pe care l-am lansat tocmai pentru a veni în sprijinul tuturor administrațiilor locale dâmbovițene.
 Prin PJDL, cele două comune vor implementa 5 proiecte, 2 la Șotânga și 3 la Doicești, cu o valoare totală de aproximativ 15 milioane de lei. Contribuția Consiliul Județean este de peste 6,6 milioane lei", a spus șeful administrației județene.