Deocamdată, se lucrează la podul nou de la Teiș, la podul de la Valea Voievozilor, la podul de lânga Dedeman, la canalizare pe strada Petru Cercel, la trotuare pe strada Laminorului. Primarul Târgoviștei a făcut, miercuri, o evaluare în teren a stadiului lucrărilor și s-a declarat nemulțumit de ritmul în care se desfășoară acestea.
"Menționez că lucrările pe zona de poduri, deși creeaza un disconfort în trafic, sunt cele mai importante în acest moment.
La podul de la Teis se executa forajele (la o adancime de peste 20 m) pentru podul nou, iar in 2 saptamani vor fi finalizate toate cele 54 de coloane ale noii construcții.
La podul de la Valea Voievozilor se lucreaza la cofrajele pentru suprastructură, dupa ce în prealabil tot podul a fost ridicat pe cricuri și au fost curățate aparatele de reazem, urmând ca, în cateva zile, să se monteze armatura, să se toarne betonul și să se facă hidroizolația astfel încât, pe data de 15 decembrie, podul sa fie redat circulației", a spus primarul Cristian Stan.