Hymarco Beauty Clinique îți aduce revoluția IYASHI DOME!

Cercetările conduse au arătat că nisipul are capacitatea de a difuza căldură prin razele infraroșii de undă lungă. 

Cu toate acestea, când razele infraroșii lungi sunt izolate de alte elemente (sarea,căldura solară și a pământului) și când nu sunt degajate de nisip, care este un compus mineral, eficacitatea lor asupra corpului uman este limitată. 
Pentru a le optimiza eficienta asupra corpului uman, razele infraroșii de undă lungă trebuie să îndeplinească 2 condiții esențiale:
*să corespundă curbei energetice a corpului uman 
*să fie derivate din materie organică.

Conceptul Nou și Unic al IYASHI DOME 
O ședință IYASHI DOME (30min)produce o transpirație abundentă,echivalentă parcurgerii distanței de 20km, însă fără efecte secundare: producerea excesivă de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanenta a corpului.
În timpul unei ședințe, corpul va elimina până la 1200ml de apă. Această transpirație este atât de profundă (sudatia de tip 2), încât va elimina și metalele grele din organism. O ședință IYASHI DOME asigură o pierdere de până la 600kcal. În plus, căldura pătrunde până la 40mm sub piele, stimulând circulația sângelui, care induce la răspândirea căldurii în întregul organism. Pielea este astfel, profund purificata și tonifiata. 
BENEFICII:
*DETOXIFIERE
*REGENERARE
*SLĂBIRE 
*RELAXARE MUSCULARĂ

Hymarco Beauty Clinique 
Calea Domneasca nr 176
Telefon:0245 640 641
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.