Liberalii dâmbovițeni, reuniți miercuri seara, la Clubul Studenților din Târgoviște, la Ședința Colegiului Director Județean al PNL Dâmbovița au adoptat, așa cum era de așteptat, moțiunea Ludovic Orban.

a vot au fost supuse cele trei moțiuni- Cristian Bușoi, Viorel Cataramă respectiv Ludovic Orban- în vederea candidaturii la Președinția PNL la Congresul PNL din data de 17 iunie, însă Orban a câștigat detașat încrederea PNL Dâmbovița obținând 70 voturi. Pe locul al doilea în clasament s-a aflat Viorel Cataramă, cu 10 voturi, urmat de Cristian Bușoi, cu 8 voturi.

Rezultatul era unul previzibil în condițiile în care, conducerea PNL Dâmbovița a anunțat, cu mai mult timp în urmă, că îl susține pe Orban pentru șefia partidului. Miercuri, într-o conferință de presă, și conducerea organizației municipale și-a exprimat sprijinul pentru acesta.

Tot în Colegiul Director de aseară, au fost validate cele două poziții vacante din cadrul Biroului Politic Județean: vicepreședinte pe Departamentul pentru politici în sănătate în persoana dr. Lavinia Ionescu și secretar General adjunct, Adrian Stan.

Totodată, au fost validați membrii Comisiei Județene de Revizie și Cenzori: Bucăloiu Vlad, Craiu Aurelian, Mihai Georgian și Pungă Liviu, precum și membrii Comisiei de Arbitraj Județene: Băsceanu Ovidiu, Mitru Alexandru, Nițoiu Ovidiu și Păun Nicolae, mai informează PNL Dâmbovița, printr-un comunicat de presă.