Liderul social-democraților dâmbovițeni, deputatul Corneliu Ștefan a solicitat consilierilor judeţeni ai PSD să iniţieze şi să susţină un proiect de hotărâre prin care să vină în ajutorul primăriilor din judeţ, prin alocarea sumelor neangajate şi neutilizate de Consiliul Judeţean pentru sprijinirea cetăţenilor.

"Astăzi, a fost  dus la capăt acest proiect. Am votat în Consiliul Judeţean, din nou, pentru binele oamenilor! Trebuie să avem grijă de dâmboviţeni. Trebuie să avem grijă de sănătatea lor! Şi cine o poate face mai bine decât primarii. Ei cunosc realităţile din comunităţile pe care le conduc, ei se confruntă cu lipsurile, cu o multitudine de probleme generate de coronavirus, de starea de izolare în care se află mulţi cetăţeni", a anunțat președintele PSD Dâmbovița.

"Reprezentanţii Partidului Social democrat, de la parlamentari la primari, de la consilieri locali, consilieri județeni până la membri obişnuiţi, suntem cu toţii angrenaţi în acest război cu COVID-19.

Dăm exemplu de solidaritate, de unitate şi conlucrare în acest război pe care îl ducem cu un duşman nevăzut, deosebit de periculos.

Decizia pe care am luat-o astăzi este o gură de oxigen pentru administraţiile publice locale, pentru cetăţenii acestui judeţ. Prevenirea şi combaterea COVID 19 reprezintă pentru noi toţi un cod de extremă urgenţă", a mai precizat Ștefan.