Deputatul PNL Cezar Preda, declarații sensibile pentru propriul partid aflat la guvernare!

După ce a atenționat recent că premierul PNL Ludovic Orban și-a jignit toți colegii parlamentari, Cezar Preda a declarat duminică, la Antena 3, că scăderea rating-ului de țară al României nu poate fi aruncat doar pe greaua moștenire PSD-istă, a indicat că nu se văd rezultatele măsurilor guvernamentale în redresarea economică și a declarat că poate să se supere oricine pe el dar nu crede în fondurile UE în contextul în care președintele Klaus Iohannis a anunțat sume importante alocate României.

 

„Vă spun ceva sincer. Îmi doresc să reușim să facem ceea ce trebuie într-o economie prăbușită. Pană acum am anunțat, am dat ordonanțe, am făcut, nu sunt încă rezultate. Acel portal (cu fonduri pentru IMM) nu reușim să-l deschidem. Rating-ul de țară care s-a prăbușit și eu sunt de acord că am preluat o moștenire grea, că așa preluăm noi timpul moșteniri grele, dar să știți că rating-ul de țară se dă pe perspective, nu pe ce-a fost. Îmi doresc să adopte guvernul meu cele mai bune măsuri ca noi romanii să nu fim la pămant”, a declarat deputatul PNL Cezar Preda.

Liberalul a mai declarat că nu crede în ajutorul european pentru România.

Pot să vă spun ceva cu certitudine. La nivel european, nu mai cred în absolut nicio chestiune legată de o Europa unită, de fonduri repartizate egal, de ajutorarea țărilor afectate, nu cred și poate să se supere oricine pe mine. E clar ca suntem o Cenușăreasă la fonduri europene, e clar că nu avem curaj să ne impunem, nu avem curaj să ne ridicăm vocea, nu avem curaj să ridicăm tonul și să spunem că asta dorim să facem. Aici îmi e frică mie”, a declarat Cezar Preda.

sursa stiripesurse.ro