Acuzații extrem de grave la adresa primarului orașului Răcari, Marius Caravețeanu, lansate de președintele executiv al PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean.

"Primarul de la Răcari a patronat dezastrul, nenorocirea de la casa de bătrâni cu zecile de persoane infectate, oameni în vârstă, iresponsabilitate legată de neluarea măsurilor de precauție preaabile și cu persoane care au decedat acolo, cu achiziții în perioada aceasta la suprapreț, la dublul, necesita din partea organelor statului anchete foarte serioase și măsuri penale", spune liderul social-democrat. "Mai devreme sau mai târziu se va face lumină", mai spune acesta.

La Centrul pentru Îngrijirea Persoanelor Vârstnice Răcari, au fost raportate, până  la data de 11 mai, 68 de cazuri de infectare cu Covid-19 dintre care 4 decese.

Primarul Marius Caravețeanu a anunțat pe pagina sa de Facebook:
"Rămân internați în Spitalul de Boli Infecțioase Târgoviște 4 beneficiari și 2 colegi, iar în Spitalul Pucioasa 6 beneficiari și 11 colegi! Din fericire lipsesc simptomele!
Sunt 21 beneficiari, 13 colegi și un pacient declaraţi vindecaţi!
Astăzi în centru sunt 37 de beneficiari şi 13 colegi!
S-a finalizat actiunea de dezinfectie în centru şi în zonele publice din localitate (intrări instituţii publice, spaţii comerciale)!"