• "PSD-ul strânge rândurile într-o perioadă dificilă pentru țară și cu o guvernare coruptă, moral, fizic, material, o guvernare depășită de ceea ce înseamnă provocările gestionării treburilor țării într-o perioadă de criză și de sănătate, economică și socială"!

Critici caustice la adresa guvernării liberale au fost aduse luni, 27 iulie, de către președintele executiv al PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean. 

Liderul social-democrat a lansat atacuri în rafală la adresa partidului de guvernământ, de la Găești, unde a participat la o conferință de presă, în care a fost anunțat candidatul PSD la primăria orașului. Corlățean denunță, printre altele, politica păguboasă și periculoasă a guvernanților.

"Această guvernare liberală  se joacă cu situația de sănătate a românilor, a scăpat de sub control gestiunea pandemiei și nu este deloc interesată de accesarea de fonduri europene, de relansare economică, țin România sufocată din interesele lor egoiste politice, de administrație, financiare, sunt lucruri care trebuie sancționate de cetățeni!", a declarat Corlățean.

"În politică, trebuie să știi să strângi rândurile și PSD-ul strânge rândurile într-o perioadă dificilă pentru țară și cu o guvernare coruptă, moral, fizic, material, o guvernare depășită de ceea ce înseamnă provocările gestionării treburilor țării într-o perioadă de criză și de sănătate, economică și socială", a mai spus liderul PSD.