Președintele PNL Târgoviște și candidatul la Primăria municipiului, Aurelian Cotinescu, a efectuat o vizită de lucru la Oradea. Acesta s-a întâlnit cu primarul Ilie Bolojan, caracterizat de presa națională drept ”un lider de la care edilii din toată țara ar trebui să ia lecții de administrație”.
 
"4 parcuri industriale care aduc 20 milioane euro pe an bugetului local;digitalizarea tuturor serviciilor primariei şi implementarea conceptului de Mall de Servicii. Primăria are birouri pentru orice fel de plăți;Atragerea ivestițiilor in IT&C.
Nu voi insista asupra a tot ceea ce s-a făcut, ci asupra cum s-a făcut.
Oradea e campioană la atragerea de fonduri europene, în cifră absolută și pe cap de locuitor. Peste 255 de milioane de euro reprezintă totalul sumelor contractate de municipalitate.
S̳e̳c̳r̳e̳t̳u̳l̳ ̳s̳u̳c̳c̳e̳s̳u̳l̳u̳i̳ ̳a̳ ̳f̳o̳s̳t̳ ̳i̳n̳v̳e̳s̳t̳i̳r̳e̳a̳ f̳o̳n̳d̳u̳r̳i̳l̳o̳r̳ ̳l̳o̳c̳a̳l̳e̳ ̳î̳n̳ c̳o̳f̳i̳n̳a̳n̳t̳a̳r̳e̳a̳ ̳p̳r̳o̳i̳e̳c̳t̳e̳l̳o̳r̳ e̳u̳r̳o̳p̳e̳n̳e̳ r̳e̳a̳l̳i̳z̳a̳t̳e̳ ̳l̳a̳ ̳c̳a̳l̳i̳t̳a̳t̳e̳ ̳i̳m̳p̳e̳c̳a̳b̳i̳l̳ă̳, c̳a̳r̳e̳ ̳s̳ă̳ a̳d̳u̳c̳ă̳ ̳d̳e̳z̳v̳o̳l̳t̳a̳r̳e̳ ̳d̳u̳r̳a̳b̳i̳l̳ă̳.̳ ̳
În jurul unor astfel de proiecte de anvergură, s-a dezvoltat o întreagă infrastructură de afaceri care se traduce în servicii competitive, de calitate superioară, la prețuri rezonabile pentru cetățeni. În cuvinte puține, o calitate superioară a vieți.
Este timpul să gândim la scară mare şi în Târgovişte. Este cât se poate de clar că, dacă vrei şi poți, se poate şi altfel!", spune Cotinescu.