Candidatul ALDE Dâmbovița la președinția Consiliului Județean, Ionel Petre,  se arată convins că perspectivele de dezvoltare ale județului sunt optimiste în condițiile în care cetățenii vor face alegerea bună la localele din 27 septembrie, iar potențialul județului este uriaș. Petre spune că faptele și nu promisiunile trebuie să cântărească în luarea celei mai bune decizii.

  • "Am alături de mine oameni care au rămas, care nu s-au vândut pentru câțiva arginți, oameni care au demnitate și pentru care politica înseamnă responsabilitate și nu doar o modalitate de a-și atinge un țel imediat, un interes meschin!"

"Le mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru faptul că au fost deschiși față de ALDE. Nu voi spune că am obținut zeci de mii de semnături de susținere, ci chiar că le-am obținut destul de greu pentru că reticența dâmbovițenilor față de politicieni se vede pe zi ce trece. Reponsabilitatea politicienilor este să refacă imaginea omului politic, prin fapte, pentru că, altfel, ar trebui să-și asume acel brânci pe stradă pe care îl merită cu siguranță, dacă ceea ce promit în fața cetățenilor nu va fi dus la bun sfârșit. Avem o listă cu oameni adevărați, de pe toate palierele sociale, din toate domeniile de activitate, bărbați și femei deopotrivă și consider că este o modalitate de a pune în valoare dorința cetățenilor. Am alături de mine oameni care au rămas, care nu s-au vândut pentru câțiva arginți, oameni care au demnitate și pentru care politica înseamnă responsabilitate și nu doar o modalitate de a-și atinge un țel imediat, un interes meschin. Pe noi ne interesează dâmbovițenii, nu vom avea o campanie în care să arătăm către unul sau altul. Voi face tot posibilul să aduc acest județ exact acolo unde îi este locul și anume în topul județelor la nivel național. Pentru că poate, pentru că are cu ce și pentru că are și posibilitatea de a avea cu cine. Îmi asum această responsabilitate fără niciun fel de reținere, cu dâmbovițenii împreună la câștig. Pierderea mi-o asum necondiționat. Sper ca dâmbovițenii să aleagă pe cei care pot să aducă județul nu prin promisiuni, ci prin fapte acolo unde îi este locul. Petre va fi o ușă deschisă pentru toți", a declarat președintele ALDE Dâmbovița.