Deputatul Corneliu Ștefan, candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Dâmbovița, a prezentat astăzi, în Sala Tronului de la Curtea Domnească, Masterplanul de dezvoltare a județului, structurat pe 10 axe. Direcțiile de dezvoltare vizează de la  educație, sănătate, cultură și turism până la investiții de infrastructură mare, atragerea de noi investitori, tehnologia informației și protejarea mediului.

  • INFRASTRUCTURĂ, SĂNĂTATE, ADMINISTRAȚIE,MEDIUL DE AFACERI, AGRICULTURĂ,ÎNVĂȚĂMÂNT, PROTECȚIA MEDIULUI, CULTURĂ,TURISM, TINERET ȘI SPORT

"Nu există cale de întoarcere!Există doar înainte! Nu doar eu vreau acest lucru, este dorinţa tuturor dâmboviţenilor. Vrem ca judeţul nostru să devină ceea ce merită: un pol de dezvoltare regională.

Vreau ca fiecare comună, oraş sau municipiu să aibă în Consiliul Judeţean Dâmboviţa un partener care să garanteze un trai mai bun şi sigur tuturor dâmboviţenilor.
 
Avem nevoie de școli și grădinițe moderne, trebuie să ridicăm mai multe dispensare medicale, iar investitorilor să le asigurăm drumuri bune și forță de muncă bine pregătită!
De asemenea, zona montană a Dâmboviței trebuie dezvoltată, iar parcurile industriale așteaptă să fie folosite!
Agricultorii și legumicultorii dâmbovițeni au nevoie de tot sprijinul Consiliului Judeţean, iar un mediu curat asigură un viitor sănătos copiilor noștri.
Au fost făcuţi paşi înainte, în ultimii 4 ani, iar eu mă voi asigura că vom păstra judeţul pe drumul cel bun, drumul unei dezvoltări sănătoase", spune Corneliu Ștefan.