• Sorin Ion a devenit candidatul unic al dreptei pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Alianța  USR PLUS și-a declarat susținerea pentru candidatul PNL 
  • "Peste o lună și câteva zile vom anunța că am câștigat județul!" Virgil Guran
  • "Sorin Ion este un om cu care putem să facem treabă!" Vlad Voiculescu
  •  "Consiliul Județean Dâmbovița câștigă un om competent, un om integru, care este aproape de cetățean" Monica Anisie, ministrul Educației
  • "Aștept pentru Târgoviște un semnal similar și cred că se vor găsi variante prin care împreună să reușim să ajungem la un scop și o victorie comune" Aurelian Cotinescu
  • "Sunt un om de echipă și împreună vom face ceea ce ne dorim, un județ mai bun!" Sorin Ion

 

Astăzi, la Teatrul de Vară din Parcul Chindia Târgoviște, s-a dat semnalul clar că dreapta s-a unit pentru câștigarea alegerilor. Liderii PNL, USR PLUS  au decretat că Sorin Ion este candidatul unic al dreptei pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

La eveniment, a participat alături de liderii PNL, USR PLUS și ministrul Educației, Monica Anisie.

"Plouă, semn de bogăție, înseamnă că vom câștiga! Este clar și Dumnezeu ne dă un semn! Mulțumim colegilor de la USR PLUS pentru încrederea acordată candidatului nostru Sorin Ion. Se confirmă încă o dată că este cel  mai bun candidat (...) Faptul că dreapta a reușit să se unească denotă clar că supremația PSD-ului în județul Dâmbovița s-a încheiat. Este un lucru benefic pentru că, de 30 de ani, ei au obținut întotdeauna cel mai bun scor și de 30 de ani județul Dâmbovița este în sărăcie", a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, consilierul premierului.

"Ne bucurăm că am reușit această alianță. Peste o lună și câteva zile vom anunța că am câștigat județul și că acesta este condus de alianța noastră", a mai spus liderul liberal.

"Este o reală bucurie să fie alături de colegul meu, Ion Sorin, despre care pot să spun foarte multe  lucruri extraordinare. Îl cunosc de peste 10 ani de zile, am lucrat împreună și pot să spun că se caracterizează prin profesionalism, competență și integritate. Spun cu regret că Inspectoratul Școlar îl va pierde, dar îl va câștiga Consiliul Județean. Nu Ion Sorin câștigă un Consiliu Județean, ci Consiliul Județean Dâmbovița câștigă un om competent, un om integru, care este aproape de cetățean. Votați în data de 27 septembrie alianța PNL-USR PLUS! Victorie la Dâmbovița cu candidatul PNL, Ion Sorin! Mult succes, Sorin!", a fost mesajul ministrului Educației, Monica Anisie.

"Îl susținem pe Sorin Ion, candidat unic al dreptei pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Este omul cu care putem câștiga, dar nu trebuie să ne mulțumim cu atât. Nu ajunge să bați PSD-ul în alegeri, trebuie să poți să construiești după aceea.  Sorin Ion nu este politicianul clasic, care să vă spună o să batem PSD-ul. Da, o să batem PSD-ul cu ajutorul vostru, al tuturor, dar după aceea vom putea să facem și treabă. Sorin Ion este un om cu care putem să facem treabă! Sorin Ion va avea în spate două echipe,cea a PNL Dâmbovița și echipa alianței USR PLUS", a subliniat Vlad Voiculescu, lider USR PLUS.

"De ce s-a temut cel mai mult ciuma roșie? De unirea dreptei. Cred că astăzi maturitatea politică a liderilor noștri a dus la acest rezultat, dreapta s-a unit în Dâmbovița. Este un deziderat pe care electoratul îl aștepta. Este un moment de referință și de aici încolo, întreaga campanie a dreptei trebuie să aibă același țel, acela de a învinge  PSD-ul. Un PSD care a condus, din păcate, prea mult, care ne-a condamnat la subdezvoltare la nivel local și județean. Cred că este datoria noastră să reușim să ne adunăm toate forțele și să învingem această ciumă roșie care ne-a dominat prea mulți ani.  Aștept pentru Târgoviște un semnal similar și cred că se vor găsi variante prin care împreună să reușim să ajungem la un scop și o victorie comune", a punctat președintele PNL Târgoviște, candidat la primăria municipiului, Aurelian Cotinescu.

"Din patru în patru ani, ne alegem reprezentanții și subliniez cuvântul reprezentanți pentru că nu ne alegem șefi, nu ne alegem dictatori și nu ne alegem baroni locali. Cel ales este în slujba cetățeanului și nu invers. Această idee se pare că și-o însușesc din ce în ce mai greu sau deloc cei care vremelnic se perindă pe la conducerile la orice nivel. Suntem aici împreună pentru că ne dorim altceva pentru acest județ. Este o realitate crudă că județul Dâmbovița este în continuare subdezvoltat. Auzim oferte frumoase, vedem programe tipărite pe hârtie de calitate cu master, mega, megaloplanuri, dar, citiți-le cu atenție pentru că sunt aceleași care nu s-au realizat nici acum 4 ani, nici acum 10 sau 20 de ani. Le vedem zâmbetele aranjate cu atenție pe afișe cât blocurile, dar, în spatele acestor zâmbete, sunt fire care duc la interese economice, la acapararea acestui județ pentru grupuri de privilegiați.Din acest punct de vedere, sunt foarte liber. Nu am în spate firme, nu am societăți nici fantomă, nici personale și vă garantez că, din poziția în care împreună o vom câștiga vom lucra pentru cetățean și nu vom pune cetățenii să lucreze pentru noi. Sunt un om de echipă și împreună vom face ceea ce ne dorim, un județ mai bun!", a transmite candidatul PNL-USR PLUS la președinția CJ Dâmbovița, Sorin Ion.