Candidatul social-democraților la Consiliul Județean, Corneliu Ștefan, vine în fața dâmbovițenilor cu un masterplan de dezvoltare a zonei concentrat pe 10 piloni, de la sănătate, educație, cultură și turism, la lucrări de infrastructură mare , parcuri industriale și IT.

El susține că este nevoie de o nouă viziune și de un suflu nou la conducerea județului și susține că este pregătit să schimbe din temelii ceea ce nu funcționează.

Una dintre prioritățile sale este infrastructura rutieră.

  • "Din prima mea zi la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa voi apăsa pedala de acceleraţie în ceea ce priveşte infrastructura rutieră"!
 
 "Avem nevoie de drumuri noi şi trebuie să le modernizăm pe cele existente.
Avem nevoie de căi rutiere mai bune, mai rapide, mai sigure. Vom investi de asemenea în rețele de apă, canalizare și gaze.
Şi, foarte important, vreau să le construim cu costuri cât mai mici, fără să facem rabat de la calitate!
Startul a fost deja dat de conducerea PSD a Consiliului: 100 de km asfaltaţi până în august în judeţul nostru! La sfârșitul anului, în total 231 de km de drumuri judeţene vor fi asfaltați", spune Ștefan.
Președinte al social-democraților dâmbovițeni, deputatul Corneliu Ștefan este cel mai tânăr dintre cei care s-au înscris în competiția pentru câștigarea șefiei Consiliului Județean.