PSD Târgoviște a  marcat, astăzi, debutul oficial al campaniei electorale, printr-un eveniment de prezentare a candidaților la Consiliul Local Municipal, desfășurat la Teatrul de Vară.

Cristian Stan, președintele PSD Târgoviște și candidat la primăria municipiului este convins că echipa cu care vine în fața cetățenilor este cea mai potrivită să le reprezinte interesele.

"Îi invit pe târgovișteni să facă o analiză detaliată având în față listele de candidaturi, nume cu nume , profesie cu profesie, performanțe cu performanțe, pentru a face diferența între ceea ce oferă în acest moment organizația PSD Târgoviște și ceea ce oferă celelalte organizații politice”, a fost mesajul liderului PSD Târgoviște, Cristian Stan. 

La rândul său, liderul PSD Dâmbovița și candidatul formațiunii la președinția Consiliului Județean, deputatul Corneliu Ștefan, și-a exprimat încrederea în forțele echipei social-democrate, reiterând faptul că scrutinul din 27 septembrie le va aduce victoria.

"Este cea mai puternică echipă a unui partid din municipiul Târgoviște și sunt convins că târgoviștenii știu foarte bine ce a făcut administrația PSD la Târgoviște, condusă de primarul Daniel Cristian Stan. Târgoviștenii și dâmbovițenii știu ce am făcut noi la nivelul județului, ce am făcut în fiecare localitate… Spun și astăzi la Târgoviște că nu ne este rușine cu ce am făcut și ceea ce este mai important este că suntem singurul partid politic care are un Master Plan de dezvoltare a județului Dâmbovița, pe care ni l-am asumat și pe care împreună cu echipa mea de la Consiliul Județean îl voi pune în aplicare în următorii 10 ani.

Și la Târgoviște, și la nivelul județului Dâmbovița avem cele mai puternice echipe, echipe în care am îmbinat tinerețea, experiența și determinarea colegilor mei pentru dezvoltarea județului Dâmbovița.

Municipiul Târgoviște va fi motorul de dezvoltare și inima acestui județ și împreună vom dezvolta proiecte pe fiecare axe de dezvoltare pe care eu le-am propus dâmbovițenilor.

Nu venim cu vorbe goale, venim cu lucruri concrete, cu lucruri pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, putem să le realizăm.

Cu siguranță, Cristi Stan va avea un scor cu 6 în față, cu siguranță PSD, la Târgoviște, va avea cel puțin 11 mandate, cu siguranță vom câștiga președinția Consiliului Județean și vom avea majoritate în cadrul CJD. Îi asigur pe târgovișteni și dâmbovițeni de toată determinarea și profesionalismul echipei PSD. Pe 27 septembrie, mergem doar la victorie”, transmis președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, candidat la președinția CJD.

La eveniment au participat parlamentarii Carmen Holban, Claudia Gilia,  Marian Țachianu, vicarul eparhial Ionuț Ghibanu, administratorul public al municipiului, Gabriel Boriga și fostul președinte al CJD, Gheorghe Ana.