Candidatul PNL la funcția de primar al Târgoviștei, Aurelian Cotinescu acuză administrația locală de management defectuos.

Cotinescu aduce din nou în atenție problemele de pe centura Târgoviștei, zona Calea Ialomiței, acolo unde asfaltul nou turnat a fost decopertat.

"Amestecul de folclor și legende nu este întâmplător,căci de n-ar fi nu s-ar povesti! La Târgoviște, Împăratul Roșu a îmbrăcat haina Meșterului Manole si astfel ce asfaltează la începutul lunii strică la sfârșitul lunii pentru ca, la începutul lunii, sa o ia de la capăt! Dacă vi se pare că sunteți într-o poveste vă înșelați! Realitatea este crudă și, pe banii targovistenilor, ni se spun cele mai teribile povești! Povești în care asfaltarea terminată de pe Calea Ialomiței este reluată, povești în care stadionul Eugen Popescu astăzi are proiect tehnic dar mâine nu mai are, stadion ce a ajuns asemeni stelei eminesciene,, Noi o vedem, dar nu e!"

Dragi targovisteni, astea sunt poveștile marca PSD, ce ni se vântură zilnic și, dacă nu ar fi pe banii noștri, parcă ne-ar plăcea să stăm să le ascultăm! Pentru că nu ne mai permitem asemenea contraperformanțe, pe 27 septembrie trebuie să aratăm ca se poate și altfel! Venit la vot alături de noi și va garantăm ca vom scăpa de ,, sindromul Meșterului Manole,, că tot ce se va construi va fi după un proiect riguros și nu vom mai fi nevoiți să dărâmăm astăzi ce s-a construit ieri doar pentru ca cineva să bifeze încă,, o măreață realizare"!