• "Adrian a reușit un lucru extraordinar, să formeze o echipă în condiții foarte dificile când trebuie să te bați cu binomul PSD-PNL"!
  • Mi-e teamă că blatul de la nivel național care s-a văzut ieri în Parlament e un blat local între PSD și PNL, își împart niște funcții!
  • Cred că toți cei din PSD nu doar că ar trebui să-i fie recunoscători lui Adrian Țuțuianu, dar ar trebui să-l respecte pentru ceea ce a făcut!

Președintele Pro România, Victor Ponta, s-a aflat astăzi, la Târgoviște, unde s-a întâlnit cu echipa de candidați ai formațiunii coordonate de senatorul Adrian Țuțuianu la alegerile locale din 27 septembrie. 

Ponta a precizat că are speranțe și mai mari decât în 2012 în ceea ce privește șansele de reușită ale lui Țuțuianu la funcția de președinte al CJ Dâmbovița. 

"Am venit, ca în 2012, dar cu speranțe și mai mari acum, să-l susțin pe Adrian Țuțuianu pentru funcția de președinte al CJD și pe toți candidații Pro România. Adrian a reușit un lucru extraordinar, să formeze o echipă în condiții foarte dificile când trebuie să te bați cu binomul PSD-PNL", a declarat liderul Pro România.

"Mă bucur că avem o echipă din ce în ce mai puternică și tot ceea ce facem la nivel național cred că ajută candidații noștri la locale. Ca și ieri când am arătat în Parlament că noi suntem serioși, că mergem să votăm moțiunea de cenzură și că alții fac blaturi. Mi-e teamă că blatul de la nivel național care s-a văzut ieri în Parlament e un blat local între PSD și PNL, își împart niște funcții. Vreau ca, la nivel național și local, noi să fim cei care spargem acest blat și oferim o soluție pentru cei care nu mai vor să voteze nici PNL nici PSD", a transmis Ponta.

"Adrian Țuțuianu este cel mai calificat pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița, pentru experiența, cunoștințele, rezultatele pe care le-a avut. Acum se pune problema dacă partea de mașinărie politică a PSD și PNL vor fi mai importante decât persoana candidatului. Cred că toți cei din PSD nu doar că ar trebui să-i fie recunoscători lui Adrian Țuțuianu, dar ar trebui să-l respecte pentru ceea ce a făcut, unii dintre ei ar trebui să mă respecte și pe mine pentru ceea ce am făcut pentru ei", a mai spus  Victor Ponta la Târgoviște.