Principalii competitori la funcțiile de primar al municipiului Târgoviște și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița s-au prezentat la urne încă de la primele ore ale dimineții. Aceștia au transmis mesaje după ieșirea de la vot. 

Senatorul Adrian Țuțuianu a votat la ora 8.00, la Liceul Voievodul Mircea din Târgoviște.

"Am votat cu gândul la fiecare locuitor al județului Dâmbovița, cu gândul la Târgoviște și la fiecare dintre localitățile județului pentru următoarele lucruri: educație de calitate, pentru infrastructură sănătoasă, pentru producție locală, pentru administrație performantă. Din semnalele pe care le avem, oamenii vor veni la vot, dealtfel, alegerile locale sunt cele mai importante pentru cetățeni pentru că își aleg primarul, consilierii locali și județeni și președintele de Consiliu Județean. Îi îndemn pe toți să vină la vot, să-și protejeze sănătatea și să evite orele de maximă aglomerație", a transmis Adrian Țuțuianu, președinte Pro România Dâmbovița.

"Am votat pentru o Târgoviște a viitorului, pentru o dezvoltare reală economică a Târgoviștei și a județului nostru. Am votat pentru o Românie metropolă care să fie principalul centru economic, social și cultural din Regiunea Sud Muntenia și sper ca acest obiectiv să fie asumat de toate forțele politice care vor fi reprezentate în noul Consiliu Local Municipal și Consiliul Județean. Așa să ne ajute Dumnezeu!", a declarat Cosmin Bozieru, Pro România Târgoviște. Acesta a mers la urne la ora 9.00, la Colegul Național Constantin Cantacuzino.

"Am votat cu credința că, după 30 de ani, târgoviștenii se pot desprinde de fantomele comunismului, într-un oraș cu parolă, un oraș depopulat, cu o economie din ce în ce mai slabă. Cred cu tărie în dezvoltarea orașului nostru. Cred cu tărie că putem să trăim în prosperitate aici, în Târgoviște, alături de familiile noastre.Pe de altă parte, cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența nu au ce căuta. De aceea, vă invit să veniți într-un număr mare la vot astăzi, într-o zi de duminică, în care istoria cetății noastre va cunoaște o nouă pagină",  a fost mesajul lui Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște. Acesta a votat la Liceul Teoretic Petru Cercel din municipiu.

Primarul Cristian Stan a votat la ora 10.00 la Colegiul Național Constantin Cantacuzino.  

Am votat pentru continuitate. Am votat pentru dezvoltarea municipiului Târgoviște. Am votat pentru fapte, nu pentru promisiuni înșelătoare. Am votat, de asemenea, și tinerețea. Am votat pentru viitorul fetiței mele. Cred că este un moment extraordinar de important pentru târgovișteni, pentru toată lumea. Este un moment în care nu trebuie să lăsăm pe alții să decidă soarta noastră din punct de vedere administrativ. Există condiții foarte bune pe ceea ce înseamnă prevenirea infectărilor. Există măști suficiente, chiar dacă de la nivel guvernamental nu s-a acordat decât un procent foarte mic, undeva la 15%. Primăria a reușit să aducă măști, astfel încât toți alegătorii care vin la vot și nu au măști să primească o mască și să poată vota în condiții de siguranță”,  a  declarat Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște.

Liderul social-democraților dâmbovițeni, Corneliu Ștefan și-a exprimat opțiunea de vot la Liceul Teoretic Petru Cercel.

,,Am votat pentru viitorul județului, am votat pentru proiecte majore pentru județul Dâmbovița, am votat pentru viitorul copiilor noștri. Am venit alături de echipa mea, am venit alături de primarul municipiului Târgoviște, de colegii parlamentari, am venit alături de colegii candidați la Consiliul Județean Dâmbovița pentru a asigura un viitor județului  Dâmbovița și nu în ultimul rând pentru proiectele pe care noi ni le-am propus să le dezvoltăm  în județul Dâmbovița. Invit dâmbovițenii la vot, să vină la vot să voteze cele mai puternice echipe, să voteze echipele serioase din fiecare localitate și nu în ultimul rând să voteze echipele care au fost alături de dâmbovițeni  în ultimii ani și care vor fi și în continuare. Așa să ne ajute Dumnezeu!”,  a spus Corneliu Ștefan,  președinte PSD Dâmbovița.

"După cum vedeţi, astăzi suntem toată echipa PSD alături de conducerea în ceea ce priveşte echipa candidaţilor la Dâmboviţa, alături de preşedintele Corneliu Ştefan, de domnul primar Daniel Cristian Stan. Este un gest de solidaritate, colegialitate, de susţinere pentru o echipă în egală măsură, tânără şi experimentată. Le transmitem cetăţenilor din Dâmboviţa, din Târgovişte, să fie prezenţi la vot, să decidă ei înşişi pentru ceea ce înseamnă interesele de reprezentare în comunităţile locale, să nu-i lasă pe alţii să decidă în locul lor. Noi suntem optimişti. În această echipă am găsit şi experienţă şi foarte multă seriozitate, integritate, care în politică şi în administraţie este foarte importantă. Am găsit şi foarte multe proiecte pozitive. Campania a fost foarte pozitivă, cea pe care colegii au propus-o aici la Dâmboviţa. E adevărat că nu am găsit reprocitate, dar nu ne deranjează acest lucru. Suntem obișnuiți cu astfel de chestiuni. Invităm cetăţenii să voteze informat, nu sub imperiul emoţiilor, nu sub imperiul manipulării, ci informat. Sunt convins că acest judeţ şi această reşedinţă de județ vor avea administraţii de foarte bună calitate după ziua de 27 septembrie”, a fost mesajul transmis de senatorul Titus Corlățean, președinte executiv PSD Dâmbovița.

"Am votat cu gândul la șansa pe care o avem de a dezvolta județul. Îmi doresc ca Dâmbovița să fie locul de unde tinerii să nu dorească să mai plece, unde copiii să crească într-un mediu sănătos și curat, unde bătrânii să se simtă respectați. Am votat gândind că este momentul să renunțăm la oamenii care au experimentat managementul administrației publice pe seama noastră. Experiența și buna credință trebuie să ia locul experimentelor.

Fac un apel către fiecare dintre dumneavoastră să mergeți la vot și să vă alegeți reprezentanții cu care să puteți discuta despre orice problemă.

Împreună putem dezvolta județul Dâmbovița! Împreună suntem mai puternici!”, a spus la ieșirea de la urne președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.