Foto arhivă

Conducerea social-democraților dâmbovițeni s-a întrunit, în această seară, în ședința Comitetului Politic Județean, în care a analizat rezultatele de la alegerile locale și a stabilit măsuri organizatorice pentru perioada următoare.

Chiar dacă organizația județeană a PSD a obținut un scor istoric, rezultatele mai slabe au fost sancționate. Conducerile a 8 organizații locale au fost înlocuite cu președinți interimari. Este vorba despre organizațiile PSD Titu, Răcari, Băleni, Dărmănești, Finta, Lucieni, Cornești și Găești. 

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a transmis, în această seară, într-o conferință de presă, că organizația este determinată și motivată să obțină un scor mult mai bun la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Totodată, el i-a atenționat pe liderii de filiale care au atins un scor mai slab să nu se culce pe-o ureche și să tragă pentru un rezultat mai mare la scrutinul parlamentar.

La rândul său, președintele executiv al organizației, senatorul Titus Corlățean a subliniat că mașina de luptă a PSD este pregătită să facă o figură și mai frumoasă la alegerile legislative și să le câștige de o manieră clară și foarte consistentă care să le permită social-democraților să  dea o nouă direcție politică țării.

În perioada următoare, începe acțiunea de strângere de semnături, urmând ca, pană pe 20 octombrie, PSD să depună lista cu candidați pentru alegerile parlamentare și să intre în dispozitivul de campanie.