Social-democrații au strâns peste 58 000 de semnături de susținere a candidaților la scrutinul din 6 decembrie, a anunțat miercuri, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, după depunerea listelor de candidați. 

"Venim în fața dâmbovițenilor cu cele mai puternice liste de candidați, cu oameni care au demonstrat de-a lungul timpului că au avut grijă de comunitățile locale, care s-au implicat în viața reală a județului Dâmbovița și care vor pune umărul la dezvoltarea sa. În calitatea mea de președinte al CJD, am nevoie de o echipă puternică de parlamentari, de oameni care să se bată pentru români, pentru dâmbovițeni", a spus Ștefan. El a adăugat că echipa PSD va duce o campanie pozitivă.  "Nu vom răspunde atacurilor sau diversiunilor altor partide sau lideri politici care vor doar destabilizarea județului".

Vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean, fost ministru al Justiției, ex ministru de Externe și președinte executiv al organizației județene, conduce lista PSD Dâmbovița pentru Senatul României. Este urmat de Claudia Gilia, Ionuț Săvoiu, Ion Cucui și  Cătălin Olteanu.

Fost ministru al Culturii, Ionuț Vulpescu deschide lista PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților. Pe locul doi se află Carmen Holban, locul trei fiind ocupat de fostul deputat Radu Popa.