Liderii PNL Dâmbovița au vorbit sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă la Târgoviște, despre Planul Național de Redresare și Reziliență  lansat în dezbatere publică de către Ministerul Fondurilor Europene. Au fost punctate principalele direcţii ale planului care va fi negociat cu Comisia Europeană şi care ar urma să fie finanţat din a doua parte a anului viitor. Vor fi disponibile fonduri pentru recuperarea economică şi pentru accelerarea potenţialului de creştere post-pandemie. Liderii PNL au arătat că, în anii următori, ţara noastră va implementa un nou model de dezvoltare economică bazat pe investiţii, inovaţie şi competitivitate și au subliniat că toate resursele financiare trebuie utilizate inteligent şi în beneficiul românilor. 

În plan județean, președintele PNL Dâmbovița Virgil Guran a  reliefat salvarea de la eșec a unor proiecte cum ar fi DN71, DN7, proiectul POIM și cea mai importantă investiție străină din ultimii ani de la Petrești. Întrebat dacă este o întâmplare că astfel de proiecte sunt semnate și anunțate  chiar în perioada de campanie electorală, acesta a răspuns franc: 

"Am fost într-o campanie electorală de când am venit la guvernare. Realitatea este următoarea, personal, m-am chinuit mult să reușim să aducem cât mai repede aceste contracte și da, am vrut să arătăm foarte clar că am venit cu lucruri concrete înainte de alegeri. De ce? Pentru a ne trezi odată și am încercat să insuflu dâmbovițenilor următoarea idee: lăsați povestitorii care au făcut doar pentru ei și uitați-vă la oameni care vin cu lucruri concrete. Da, am vrut înainte să vadă oamenii că suntem în stare și am venit cu lucruri concrete, cu contracte semnate, nu cu vom face. Sunt banii, s-a adjudecat, este firmă care trebuie să lucreze, nu ne mai rămâne decât să-i urmărim cum lucrează. Da, am adus proiecte acum și vom aduce și în viitor pentru a arăta că suntem altceva și sperăm că vor ține cont oamenii, acum, la alegeri, și nu vor mai ține cont de  balade și povești nemuritoare dâmbovițene", a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, candidat la funcția de senator.

Alături de el s-au aflat Gabriel Plăiașu, candidat la funcția de deputat, Ion Sorin, secretar de stat în Ministerul Educației și candidat pe lista de senatori și Lavinia Ionescu, vicepreședinte PNL Dâmbovița și candidat pe lista de deputați.

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița, CMF 11200025