Social-democrații dâmbovițeni vor afla primii rezultatele votului din 6 decembrie, grație unui sistem de numărătoare paralelă pe care l-au gândit pentru ziua alegerilor.

"Vom face o numărătoare paralelă pentru că e foarte important ca fiecare vot să fie securizat", a anunțat senatorul Ioan Vulpescu, luni, într-o conferință de presă.

"Fiecare vot este esențial pentru că acolo este o opțiune, este o convingere pentru următorii 4 ani. Din respect pentru publicul nostru, pentru toți cetățenii care vor ieși la vot și ne vor acorda încrederea, facem acest sistem de numărătoare paralelă astfel încât noi vom fi primii care vom cunoaște cu exactitate, cu precizie matematică, rezultatul votului de duminică. Suntem optimiști, suntem convinși că vom câștiga, nu pentru noi, pentru partid, ci pentru public, pentru că România are nevoie de o prezență social-democrată la guvernare. Diferența dintre PSD și restul partidelor este accentul pus pe social. Niciun alt partid nu acordă atenție socialului. Dimensiunea socială din politică este cea care face diferența, oamenii. Eu n-am înțeles, de un an de zile,  pentru cine guvernează PNL... în niciun caz pentru oameni. Experiența la guvernare a PSD arată această diferență. PSD a guvernat și o va face în continuare pentru oameni!", a arătat parlamentarul social-democrat.  Fost ministru al Culturii, acesta a criticat programul de guvernare al PNL în ansamblu, dar cu accent pe segmentul de cultură, foarte afectat de pandemie.

"PNL a dus cultura în plan marginal, a scos cultura din programul de guvernare. S-a vorbit mai puțin despre criza fără precedent din domeniul culturii", a arătat Vulpescu, subliniind că PSD are o strategie națională în acest domeniu, cu soluții pe termen scurt, mediu și lung care să repornească acest motor de dezvoltare.

Ioan Vulpescu deschide lista PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților.

 

Material realizat de S.C. Intact Cool Media S.R.L. la comanda PSD Dâmbovița, CMF 11200020