Candidatul Pro România Dâmbovița la Camera Deputaților, Adrian Țuțuianu, îndeamnă cetățenii să meargă duminică, 6 decembrie, la urne și să voteze candidații formațiunii condusă de fostul premier Victor Ponta.

Țuțuianu susține că votul pentru Pro România nu este un vot irosit, argumentând că o reprezentare parlamentară cât mai diversă este firească într-un stat democratic în care trebuie să existe și o opoziție puternică.

"Votul pentru Pro România este singurul vot util din perspectiva unei opoziții puternice. Dacă pesediștii sunt mai mulți, vor știi să facă opoziție? Este vorba doar de cantitate în Parlamentul României sau este vorba și de calitatea oamenilor? Mergem oricând și îl punem pe Victor Ponta lângă liderii PSD și PNL și cred că veți putea trage concluzia că este de departe liderul politic cel mai tânăr, cel mai bine pregătit, cu experiența guvernării și cu foarte multă pricepere, nu doar în politica internă, ci și în cea internațională. Parlamentul României are nevoie de Pro România ca factor de echilibru, ca partid politic modern de centru-stânga", spune Țuțuianu.

 "Îi rugăm să vină la vot pe toți cei care vor ca Pro România să fie cu adevărat o voce puternică în Parlament și cei care cred în promisiunile noastre pentru ieșirea din criză, venitul minim garantat, sprijin pentru firmele românești, redeschiderea școlilor, testare națională gratuită, demnitate și stabilitate pentru militari.

Îi chemăm la vot pe toți cei care cred că Victor Ponta poate să fie un premier mai bun decât Ludovic Orban, Dacian Cioloș sau alții, un prim ministru care a dovedit că poate să scoată țara din criză așa cum a mai făcut-o și în 2012. Pe 6 decembrie, dragii noștri români, dâmbovițeni, vă invităm pe toți să fiți Pro România", a mai  transmis de vicepreședintele Pro România, Adrian Țuțuianu. 

 

Material realizat la comanda Pro România Dâmbovița, CMF 11200008