Dragi dâmbovițeni, dragi români

Alegerile parlamentare din 6 decembrie vor decide viitorul României și viitorul dumneavoastră pentru următorii 4 ani.

Vă invit să faceți alegerea corectă!

Guvernarea Iohannis-Orban-PNL, care cu foarte mult cinism și aroganță a alungat producătorii români în stradă, în frig, la 0 grade, a anulat dreptul la educație al copiilor noștri atunci când a închis școlile, care a disprețuit nevoile celor mulți, care s-a îmbogățit cu cinism prin contracte dubioase, sifonând bugetul de stat atunci când oamenii sufereau sau mureau, nu întotdeauna beneficiind de asistență medicală așa cum ar fi avut nevoie, o guvernare care nu a știut să sprijine la greu medicii și asistentele aflați în prima linie, care și-au făcut pe deplin datoria față față de oamenii care sufereau, această guvernare trebuie sancționată și trebuie să plece, trebuie sancționată și trebuie să plece. Cum? Democratic, prin VOT!

Vă invit, de aceea, să fiți alături de noi, de candidații Partidului Social Democrat  la Senat și Camera Deputaților în Dâmbovița, acolo unde am onoarea să conduc lista PSD pentru Senatul României.

Vă invit să fiți alături de noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, de primarul municipiului reședință de județ, Târgoviște, Cristian Stan, alături de echipa Partidului Social Democrat.

Împreună cu dumneavoastră, știu, am convingerea că vom putea să continuăm lucrurile bune pe care le-am realizat pentru județul nostru.

De aceea vă invit să votați la 6 decembrie listele de candidați ale PSD la Camera Deputaților și Senat! Vă invit la Dâmbovița și în toată România să votați trei trandafiri!, este mesajul către electorat al candidatului PSD Dâmbovița la Senat, Titus Corlățean.

 

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa, CMF 11200020