Senatorul Titus Corlățean atrage atenția adversarilor politici asupra modului  "lipsit de rușine", în opinia sa, în care partidul de guvernare încearcă să mai atragă voturi cu puțin timp înainte de închiderea urnelor.

Demnitarul social-democrat a postat pe pagina de facebook o situație  care i-a fost adusă în atenție cu puțin timp în urmă, de către un cetățean din comuna dâmbovițeană Vișina.

"Silviu-Marian Istrate mi-a semnalat în această seară modul lipsit de rușine în care Ludovic Orban, încă prim-ministru al României, i-a cerșit prin SMS votul. Din această seară, Silviu este prietenul meu, datorită modului demn și direct în care i-a raspuns lui Orban cu privire la opțiunea lui de vot.
Ii îndemn pe toți românii și pe toți dâmbovițenii din circumscripția pe care o reprezint în Senatul României să facă la fel!

PS: În atenția lui Ludovic Orban, #PNL și echipei de campanie: aveți motive să vă îngălbeniți de tot, pentru că folosirea ilegală a unor baze de date cu caracter personal este infracțiune și se pedepsește potrivit #legii!"