Senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean a lansat, astăzi, cu ocazia înmânării de către Biroul Electoral Județean a certificatelor care atestă calitatea de parlamentar, un apel la solidaritate pentru proiectele de dezvoltare a județului.

Demnitarul aflat la începutul celui de-al doilea mandat de senator de Dâmbovița a adresat cuvinte de apreciere la adresa activității Biroului Electoral Județean în contextul desfășurării scrutinului parlamentar și i-a felicitat pe toți cei care au obținut statutul de aleși în noul legislativ.

Corlățean a pledat pentru strângerea rândurilor și pentru  un parteneriat în plan parlamentar care să miște lucrurile în direcția cea bună pentru județul Dâmbovița, în contextul în care se anunță un an dificil. 

"Mulțumim Biroului Electoral pentru că a gestionat cu profesionalism scrutinul electoral, într-o situație politică tensionată nu este chiar un lucru simplu. Felicitări pentru activitatea corectă a Biroului. Felicitări tuturor colegilor, colegelor, deputați și senatori, care au fost aleși. Succes tuturor! Cred că ar fi bine dacă putem, pe filiera județeană, să încercăm să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte care depășesc interesul pur ideologic sau de partid. În rest, este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Cine va fi la guvernare, cine va fi în opoziție, este o altă discuție, dar cred că este bine să încercăm împreună și să facem un parteneriat pe cât posibil… Din partea noastră va fi toată deschiderea, cu Consiliului Județean, sperăm și cu Prefectura, pentru că, din păcate, sunt timpuri dificile și cred că este nevoie de un efort de solidaritate. Încă o dată felicitări și mult succes tuturor!”, a fost mesajul  lui Titus Corlățean.