Liderul liberalilor dâmbovițeni, senatorul Virgil Guran, transmite, prin intermediul unui comunicat de  presă, că România va avea un guvern responsabil care va asigura dezvoltarea țării și mneținerea ei în UE.
"Vreau să vă asigur, dragi dâmbovițeni, pe voi în primul rând, că am format un guvern responsabil, un guvern care să asigure dezvoltarea României, un guvern care să mențină România în marea familie a Uniunii Europene.
Alegerile nu au fost câștigate de PSD, ci de partidele de centru-dreapta care au format o coaliție pentru reformarea țării. Câștigarea alegerilor presupune ASUMAREA GUVERNĂRII, iar noi ne-am asumat-o, împreună cu partenerii noștri! PSD nu a reușit sa coalizeze o majoritate, rămânând un partid izolat pe scena politică și vă garantez că nu noi suntem de vină că nimeni nu-și dorește un parteneriat cu PSD!
Accesele de furie ale PSD și minciunile lor sunt doar zvârcoliri ale neputinței sau, cum spune o vorbă din popor, ,,Vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri!",  spune președintele PNL Dâmbovița, senator Virgil Guran.