A trecut un an de la momentul la care, odată cu coagularea unei echipe tinere și dornică să dea o nouă linie social-democrației dâmbovițene, organizația județeană a PSD a intrat-o nouă eră. 

Pe 10 ianuarie 2020, Corneliu Ștefan își anunța, alături de o echipă de lideri puternici și hotărâți să schimbe traseul greșit pe care pornise organizația sub vechea conducere, candidatura la șefia PSD Dâmbovița. Pe 19 ianuarie, la conferința de alegeri, echipa Corneliu Ștefan, Titus Corlățean, Cristian Stan a devenit câștigătoare și  avea să conducă organizația județeană la alte victorii categorice în cele două scrutine, local și parlamentar.

 "Era nevoie, la acel moment, de un suflu nou, dar mai ales de restabilirea democrației interne și a echilibrului într-o organizaţie tot mai divizată.
Pentru #PSD #DÂMBOVIŢA era momentul propice în care un restart era mai mult decât necesar.
Oricare altă variantă decât cea care avea să ducă la schimbarea mentalității ar fi însemnat, pentru social-democrația dâmbovițeană, încremenirea într-un moment care nu mai avea nicio legătură cu ceea își doreau dâmbovițenii, ar fi fost un regres față de ceea ce înseamnă PSD.
A fost pentru prima dată când, în competiția internă a #PSD #DÂMBOVIȚA, erau înscrise două echipe, fiecare având planurile ei în ceea ce privește viitorul social-democrației dâmboviţene.
Nu am fost singur în lupta pentru readucerea organizației pe drumul cel bun. Am avut alături o echipă formidabilă de parlamentari, primari, consilieri locali și județeni.
Taurul a fost luat de coarne și s-a dovedit că a fost cel mai bun lucru pentru oameni. Atât pentru PSD DÂMBOVIŢA, cât și pentru cei care și-au pus speranța în noi.
Momentul ianuarie 2020 este o obligație pe care alături de senatorul Titus Corlăţean, primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, ne-am asumat-o față de oamenii acestui județ.
Nu doar că suntem pe drumul cel bun, dar am câștigat și tot ceea ce se poate câștiga în luptele electorale în 2020", a transmis într-un mesaj postat pe Facebook, Corneliu Ștefan.