Reforma Partidului Social Democrat a început la Dâmbovița, a afirmat astăzi, 19 ianuarie, la un an de la câștigarea alegerilor în organizația județeană, președintele formațiunii Corneliu Ștefan.

Liderul social-democraților a făcut o scurtă analiză a primului an de mandat în fruntea PSD Dâmbovița și a subliniat că rezultatele indică faptul că organizația se află pe un drum corect.

"A fost un an dificil din punct de vedere politic și administrativ, a fost un an plin de provocări în care noi, cei din PSD Dâmbovița, ne-am dorit, în primul rând schimbarea mentalității, a modului de a face politică, de viziune a conducerii organizației. Am câștigat alegerile, schimbarea fiind cerută, în primul rând, de membri organizației noastre și, nu în ultimul rând, de dâmbovițenii care nu se mai simțeau reprezentați de PSD Dâmbovița la vremea respectivă. Pentru a putea face comparație între vechiul și noul PSD trebuie doar să privim datele de anul trecut, unde se afla organizația la alegerile europarlamentare din 2019 și la prezidențiale, când se obținea cel mai slab scor din istoria organizației. Era un semnal că lucrurile trebuiau schimbate în PSD Dâmbovița. Forța a fost dată de noua echipă a PSD Dâmbovița, am luptat, luptăm și vom lupta în echipă. În 2020, s-a putut vedea cel mai bine forța echipei noastre. Am obținut 63 de primari din 89 de localități, 63 de viceprimari, majoritate în CJ Dâmbovița și președintele CJ Dâmbovița. La alegerile locale de anul trecut, ne-am poziționat pe locul 3 în Regiunea Sud-Muntenia. Echipa noastră a fost decisă și a fost fermă, implicată și devotată. Alături de colegii mei, de aleșii locali am mers în echipă și am câștigat alegerile parlamentare. Alegerile parlamentare aveau să ne convingă că PSD Dâmbovița este pe drumul cel bun. Datorită proiectelor noastre, a încrederii pe care am avut-o din partea dâmbovițenilor, ne-am situat pe locul 5 la nivel național, cel mai bun loc pe care a putut să-l obțină organizația în istoria ei. Diferența este forte clară: am pornit de la 32,49%  și am ajuns la 46%. Totul se datorează muncii în echipă și am demonstrat că suntem alături de dâmbovițeni", a reliefat Corneliu Ștefan.