Un buget întârziat, dar cu cele mai urâte vești pentru largi categorii de români, spune fostul senator de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România.

În opinia sa, se repetă cu cinism anul 2010, suferința, foametea și neputințele pe care le-au provocat atunci, PNL = PDL.
"Taie salarii, pensii, alocații și subvenții de la elevi, studenți și alte categorii vulnerabile. Aceste tăieri vor duce la scăderea puterii de cumpărare a românilor, la faliment pentru micile afaceri autohtone și la adâncirea într-o criză economică mai mare decât cea de acum zece ani", arată Țuțuianu.
"E o prăbușire totală și nimeni nu pare să-i oprească", mai spune liderul Pro România care este de părere că nici opoziția nu-și face treaba.
"Opoziția nu e suficient de „opoziție”, iar PNL - USR au exact aceeași aroganță ca PDL-ul de acum 10 ani, crezând că o anume legitimitate a votului le dă dreptul de a face țara praf.
Acestea sunt consecințele intoxicației electorale din decembrie. N-am reușit să convingem suficient de mulți români atunci, dar nici n-am renunțat să demascăm abuzurile PNL - USR. PRO România va fi de partea românilor până la capăt", concluzionează acesta.