O fotografie cu ministrul Transporturilor însoțită de cuvinte de laudă la adresa acestuia par de ajuns pentru cei doi parlamentari USR PLUS de Dâmbovița care lasă impresia că mimează implicarea reală în rezolvarea problemei stringente a județului, reabilitarea și modernizarea DN 71.  

Despre proiectul cel mai important de dezvoltare și modernizare a infrastructurii rutiere din Dâmbovița,  NIMIC. S-a așternut tăcerea, ba mai mult, parcă nici nu ar fi fost vorba vreodată de așa ceva... Atenția de la acest proiect pentru care s-au cheltuit foarte mulți bani pe studiile de fezabilitate și pentru care exista finanțare ne este distrasă  prin promisiuni privind un drum expres rapid al cărui orizont de materializare este unul foarte îndepărtat.

"Alături de colegul meu, senatorul Dragoș Popescu, ne-am întâlnit cu domnul Cătălin Drulă, ministru al transporturilor, pentru a continua discuția cu privire la infrastructura rutieră modernă, atât de necesară în Dâmbovița.

Dâmbovițenii merită un drum express rapid și sigur, realizat cu multă responsabilitate și transparență. Ministerul Transporturilor știe foarte bine aceste lucruri și a pus acest proiect pe o listă a priorităților sale, lucru pentru care atât eu cât și Dragoș îi suntem recunoscători. Vom susține această inițiativă cu toate forțele noastre și ne vom concentra atât pe a ajuta, acolo unde acest lucru va fi posibil, cât și pe a reveni, din nou și din nou, cu întrebări privind stadiul proiectului", notează deputatul Daniel Blaga pe pagina de facebook.

Liberalii admit că au scăpat din mână acest proiect cu care se lăudau în campania electorală de acum două luni, întrucât nu mai au ministru liberal la portofoliul Transporturilor. Acest lucru arată modul de comunicare în coaliția de guvernare și, mai grav, faptul că nici parlamentarii USR PLUS nu au un cuvânt de spus în fața ministrului lor pe probleme esențiale care afectează electoratul care i-a trimis în Parlament.