USR și PLUS, nocive pentru destinul acestei țări! A spus-o astăzi, într-o conferință de presă, vicepreședintele Pro România Adrian Țuțuianu.

Liderul a atras atenția asupra jocului politic pe care îl face alianța USR-PLUS.

"În primul rând, observați că toate scandalurile din coaliție sunt generate de USR-PLUS. În al doilea rând, USR-PLUS joacă rolul pe care l-a jucat PD-ul lui Traian Băsescu în perioada 1997-2000 , în guvernarea PNȚCD", a arătat Țuțuianu care a explicat că PNȚCD a decontat criza de la acel moment și a dispărut de pe scena politică a țării, în timp ce partidul lui Traian Băsescu a mers mai departe. "Cam același tip de joc îl face, astăzi, USR-PLUS", a adăugat el. "Cei de la USR-PLUS se vor și la Putere și în Opoziție. Deocamdată, trebuie să remarcăm faptul că au știut să-și valorifice foarte bine cele 15 procente pe care le-au obținut la alegerile parlamentare de anul trecut. Au luat 15%, dar dețin cam 40% din ceea ce înseamnă poziții importante de guvernare", a mai spus Țuțuianu.

Nici parlamentarii USR-PLUS de Dâmbovița nu au fost scutiți de criticile acide ale liderului Pro România. Țuțuianu spune despre  senatorul Dragoș Popescu și deputatul Daniel Blaga că se comportă în continuare ca niște ong-iști și că, în plus, nu au habar de problemele acestui județ.

"N-am auzit de la cei doi parlamentari vreo idee despre ce trebuie făcut în acest județ", a mai punctat acesta.