Șeful liberalilor dâmbovițeni, senatorul Virgil Guran îl acuză de rea credință pe aliatul de la guvernare, ministrul USR PLUS Claudiu Năsui din cauza întârzierii procesului de preluare a COS Târgoviște.

 
"Procesul de preluare a COS Târgoviște, trebuie să continue! O spun onest, răspicat, în puține cuvinte, să fiu înțeles pe deplin!
Actuala situație, trebuie să înceteze! Nu am avut și nu am o agendă dublă. La finele anului trecut, Guvernul Orban a modificat cadrul juridic și a finalizat procedura de predare a COS Târgoviște în contul datoriilor.
Totul până la semnatura unui ministru. Când întregul corp al funcționarilor avizează procedura de preluare, când toate ministerele avizatoare își dau acordul, orice întârziere este nejustificată.
Târgoviștea are nevoie de COS, Dâmbovița are nevoie de COS, România are nevoie de COS. Economia românească are nevoie de 1100000 tone de fier beton, iar noi producem ZERO.
Investițiile nu pot fi susținute doar cu importuri, ele trebuie să stimuleze industria de pe verticală și industria orizontală.
Schimbarea structurii guvernului nu poate fi motiv de amânare a preluării. Din acest moment, orice întârziere trece pe teritoriul relei credințe !
Am încredere în maturitatea profesionala și politică a celor care trebuie să închidă această procedură! Nu-mi doresc ca încrederea să-mi fie înșelată!
COS nu mai are timp de analize și expertize. Acestea s-au făcut și concluzia a fost simplă. Preluarea COS Târgoviște este legală, oportună, eficientă economic deci, OBLIGATORIE”, a spus Virgil Guran, pe pagina de facebook.