Un nou atac la conducerea națională a principalului partid de opoziție vine din interiorul formațiunii. Vicepreședintele PSD Dâmbovița, primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, l-a criticat foarte dur pe președintele Marcel Ciolacu, prin intermediul rețelelor de socializare.

 
 
  • Ciolacu,  "o marionetă ce ne face de multe ori să roșim prin poziția sa, ori prin prestațiile sale!"
"Guvernarea erodează. Indiferent cine este la putere!
Însă acum neputința lui Câțu&Co grăbește erodarea acestui guvern și prăbușirea partidelor componente, pentru că, alimentați doar de interese (personale sau de grup), sau mânați de ură, nu poți guverna o țara!
Mă întreb cum ar fi stat lucrurile dacă PSD-ul avea în frunte un lider autentic, nu o marionetă ce ne face de multe ori să roșim prin poziția sa, ori prin prestațiile sale!", a postat social-democratul.
Nu este prima dată când viceliderul social-democrat lansează atacuri la adresa șefului PSD, el fiind doar una dintre numeroasele voci critice la adresa leadership-ului celui mai mare partid de opoziție căruia i s-a cerut, în repetate rânduri, mai multă fermitate în modul de acțiune politică.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat, anul trecut, la Târgoviște, că nu este deranjat de astfel de critici, dar că și-ar dori ca aceste discuții să aibă loc în interiorul partidului.