Se fac presiuni asupra aleșilor noștri locali, PSD ar prefera să ne ia la bucată!, a declarat vineri, la Târgoviște, liderul Pro România, la nivel central, Marian Neacșu. El a participat la întâlnirea regională Sud-Muntenia alături de liderii organizațiilor județene din Dâmbovița, Prahova, Argeș, Ialomița, Călărași, Giurgiu, și Teleorman.

"Sunt presiuni pentru ca un număr oarecare de aleși locali din teritoriu, chiar și lideri ai partidului... se fac presiuni din partea partidelor mari, PNL și PSD. Cel puțin din perspectiva PSD ar prefera, după părerea noastră, să ne ia la bucată pe fiecare dintre noi și, în mod deosebit, pe liderii noștri locali. La momentul actual, nu am temeri importante că s-ar întâmpla astfel de lucruri și cred că nu doar din perspectiva prevederilor codului administrativ nu s-ar întâmpla așa ceva. Îmi place să cred că oamenii cred în noi, în ideea de Pro România, în ceea ce facem și în șansa noastră de a reveni în liga superioară, ca să spun așa", a subliniat liderul Pro România. 

Întâlnirea de la Târgoviște a avut drept scop stabilirea unor măsuri organizatorice în vederea pregătirii alegerilor din partid. Liderii Pro România au anunțat că se depun eforturi de reconstrucție a partidului cu bătaie în alegerile din 2024.