S-a lăsat cu vorbe grele, la conferința municipală de alegeri a PNL Târgoviște din această după-amiază. Competiția în care s-au lansat trei candidați s-a dovedit una foarte animată, iar discursurile pline de patimă.

Luptele intestine care au măcinat, în ultima perioadă, organizația au ieșit la iveală în timpul evenimentului politic, candidații lansând atacuri în rafală prezidențiabilului cu prima șansă. Acesta a venit cu reacții pe măsură.

 

Atmosfera incendiară din sânul organizației municipale nu a rămas netaxată de liderul PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, care a vorbit fără ocolișuri și a fost tranșant în ceea ce privește situația din partid.

Acesta a condamnat, în timpul discursului său, înainte de vot, încrâncenarea cu care unii liberali au înțeles să-și atace colegii, arătând că "datul la picioare" a devenit un sport național. Liderul liberalilor dâmbovițeni a spus clar și răspicat de pe scena Casei Sindicatelor din Târgoviște, că nu acceptă "sforării" și că cei care le practică nu au ce căuta în PNL.

"Mi-aș fi dorit să fim în număr atât de mare și la alegeri, pe stradă și rezultatul era mult mai bun. Avem două tipuri de liberali: liberali pe care îi vedem în stradă, care se implică, care mai pun și bani la câte o acțiune și liberali care stau la pândă și urmăresc cui trebuie să dea la picioare. Asta se întâmplă, din păcate, și la guvern uneori, și la deconcentrate și oriunde și apoi ne mirăm de ce nu merg lucrurile", a transmis Guran.

Sforarii nu vor colabora cu mine! 

 

UPDATE Aurelian Cotinescu a obținut o victorie zdrobitoare, fiind reales în fruntea organizației municipale a PNL Târgoviște cu 220 de voturi. Alina Milea a primit voturile a 96 de delegați, iar Cătălin Futună 1 vot.