Revolta administrațiilor locale legată de modul în care premierul demis a alocat, din Fondul de Rezervă, sume de bani cu dedicație către primarii PNL și UDMR, continuă la Dâmbovița.

După atacurile în rafală la adresa lui Florin Cîțu, vineri, 8 octombrie, și anunțul că PSD  va face plângere penală împotriva acestuia, liderul social-democraților dâmbovițeni, Corneliu Ștefan, a cerut public demisia prefectului județului.

"Cer instituțiilor statului să verifice cum prefectul județului a solicitat alocări de sume pentru echilibrarea bugetelor locale numai pentru localitățile conduse de primari PNL. Solicit să ni se spună foarte clar cum îl cheamă pe funcționarul public din cadrul Prefecturii care a dat mail-uri numai localităților conduse de primari PNL. Domnule prefect, vă solicităm public demisia! Dâmbovițenii nu au nicio vină că dvs. faceți parte din tabăra greșită are a pierdut alegerile în PNL!", a transmis, astăzi, într-o conferință de presă, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Citește și

http://db24news.ro/politic/4576-alocarile-guvernului-pentru-administratiile-locale-ii-rascoala-pe-alesi-presedintele-cj-dambovita-corneliu-stefan-mesaj-dur-la-adresa-premierului-demis-sa-va-fie-rusine-domnule-citu