Viceliderul Pro România, Adrian Țuțuianu, opinează că situația de criză politică suprapusă peste celelalte tipuri de criză s-ar putea prelungi până la alegerile din 2024. El a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că președintele nu dă semne că și-ar dori declanșarea alegerilor anticipate, ignorând realitatea politică.

"Există riscul ca România să meargă din criză-n criză până în anul 2024! Cel puțin astăzi, nici partidele nu sunt convinse că trebuie să avem alegeri anticipate, dar mai ales președintele. Am ascultat o declarație care arată că e ușor departe de realitate și zice că nu s-ar întâmpla nimic prin alegeri anticipate, că ar fi cam aceleași rezultate, puțin modificate. Pe dracu! Puțin modificate în condițiile în care PNL-ul avea 40% și astăzi, pe orice sondaj, are 18-19%? S-a schibat situația politică din România!", a declarat coordonatorul Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

"Singurele alegeri anticipate care pot avea loc pot fi determinate de mișcări sociale majore care să zdruncine actuala situație politică din România. Altfel, vom merge din criză-n criză!", a mai spus acesta.