Deputatul PNL de Dâmbovița, Cezar Preda a vorbit joi, în cadrul unei conferințe de presă, la Târgoviște, printre altele, despre relația cu leadershipul partidului, dar și despre cum vede modul de a face politică și despre așteptările pe care le are din acest punct de vedere de la conducerea organizației.

"Fiecare trebuie să adune în jurul lui votanți și  simpatizanți. Dacă se consideră că eu nu fac bine dacă nu mă înscriu în programele astea de poze pe facebook ca să fie și eu în fiecare zi... Eu consider că e mai bine ca unul să fie într-un loc, Caracota într-un loc, Preda în alt loc în același timp. Cred că putem comunica cu alegătorii din Dâmbovița mult mai bine (...) Dacă stai buchet și toată conducerea, de exemplu mă duc undeva și văd pe facebook că suntem mai mulți noi, ăștia de la Târgoviște decât sunt cei din comună... NU așa!  (...) Când te așezi pe un scaun de președinte, trebuie să știi că responsabilitățile sunt enorme. Dacă vrei, aduni, dacă nu, nu.  Deadline-ul meu pentru a intra în linie dreaptă este sfârșitul acestui an. Până atunci, se culeg și grânele,  se face, se așază, scade și temperatura, se numără și bobocii... De exemplu, eu, în această conferință de presă, v-am spus despre nemulțumirile mele și am să fac interpelări la Ministerul Mediului și Turismului, v-am spus și despre chestiunea legată de ceea ce face PSD-ul și cum s-a întors de la programul de guvernare în urma  presiunilor noastre. Vă spun că lucrurile nu sunt bune nici în ceea ce privește chestiunea pensiilor și a sistemului de pensii. Asta aștept  și de la fiecare conferință de presă a PNL, punctul pe I", a declarat deputatul Cezar Preda.

 "N-am fost niciodată invitat la o conferință de presă a conducerii PNL Dâmbovița ca să pot să vorbesc și eu. Da. e adevărat. Vorbesc chiar de capul meu. Care e problema?", a mai precizat parlamentarul liberal întrebat cum comentează afirmațiile colegilor de partid conform cărora doar mesajele transmise din sediul organizației sunt asumate de partid, cei doi aleși (deputatul Cezar Preda și senatorul Iancu Caracota) vorbind "de capul lor" de la cabinetul parlamentar.