Avocatul Adrian Chițescu a fost numit, astăzi, prin hotărâre de guvern, subprefect al județului Dâmbovița. Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial. 

Liberalul o înlocuiește astfel pe colega sa de partid Ana Maria Dragotă-Zamfir care a ocupat până astăzi postul de subprefect care i-a revenit PNL-ului, potrivit înțelegerilor din alianța aflată la guvernare.

La rândul său, aceasta a reacționat pe pagina sa de facebook, printr-o postare în care a lăsat să se înțeleagă că va părăsi partidul care a propus-o inițial în această funcție.

"Sunt o persoană cu principii și cu demnitate, care nu s-a putut integra în ceea ce a ajuns să fie astăzi Organizația Partidului Național Liberal Dâmbovița. Pentru mine, funcția de subprefect nu a fost un refugiu într-un post călduț la stat din care să încasez un salariu, ci o responsabilitate și o onoare, pentru care le mulțumesc dâmbovițenilor. Intenționez să rămân în continuare implicată în viața societății dâmbovițene, care are nevoie de oameni curajoși, asumați și integri, pentru a aduce cu adevărat o schimbare în viața oamenilor", a scris Ana Maria Dragotă-Zamfir.