Liderul Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a anunțat vineri, 1 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă, că revine în prim-planul politicii.

"Eu n-am abandonat activitatea politică (...) Le dau o veste bună celor care s-au întrebat ce e cu Țuțuianu: vestea bună e că eu revin în prim plan și o să-i deranjez pe mulți de pe ambele părți ale eșichierului politic. Nu există nicio voce critică, nicio voce care să spună altceva decât se spune oficial", a declarat Țuțuianu.

Cât privește viitorul formațiunii politice din care face parte, acesta este de părere că este nevoie de un efort de organizare care trebuie făcut în perioada următoare. Totodată, Țuțuianu a spus că va avea discuții pe acest subiect cu Victor Ponta și îi va propune un set de măsuri pentru revigorarea partidului.

 

"Dacă făceam acest lucru acum un an de zile, să ne reorganizăm și să mergem în județe, astăzi, puteam să fim undeva la 4-5% și puteam trezi interesul tuturor și de pe stânga și de pe dreapta. Victor Ponta n-a fost de acord cu mine, el a spus că este nevoie de un respiro, să ne așezăm și să valorificăm la maxim anii 2023-2024, electorali. El a neglijat chestiunea de organizare. Victor Ponta e un foarte bun comunicator, un om cu expertiză, dar cred că nu are nici dorința, nici poate pricepere suficientă pentru a organiza un partid politic", a precizat Țuțuianu. El a mai adăugat că va propune o serie de consultări în teritoriu privind calea pe care trebuie să o urmeze partidul. "Eu sper ca toți colegii mei să înțeleagă că vom fi imporanți pentru Stânga sau Dreapta atunci când vom crește în sondaje. La momentul acesta, pare că nu trezim interesul politic al nimănui".