Secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, anunță sfârșitul mandatului de președinte al Senatului al fostului lider al partidului, Florin Cîțu. 

Liderul liberal a vorbit, joi, în cadrul unei conferințe de presă, despre cum PNL caută soluții pentru înlăturarea elegantă de la șefia Senatului și despre deschiderea de "noi oportunități" pentru Florin Cîțu.

"Cred că, în următoarele săptămâni, se va găsi o soluție! Dar, asta nu înseamnă că nu este posibil să mai rămână puțin, dar, în următoarele săptămâni, se va găsi o soluție cu siguranță, în interiorul Partidului Național Liberal. Sunt anumite oportunități care i se pot deschide. Viața oferă foarte multe soluții la care nici nu te aștepți!", a declarat Aurelian Cotinescu.

Acesta a mai precizat că apreciază calitatea de finanțist a fostului șef al partidului, însă, ca om politic, spune Cotinescu, nu a avut anvergura să conducă PNL.

Florin Cîțu a demisionat, la presiunea colegilor de partid, de la șefia PNL, iar la Congresul din 10 aprilie, a fost ales președinte al formațiunii, Nicolae Ciucă, premierul României.