Social-democrații se pregătesc temeinic pentru anul electoral cu miză uriașă 2024! Conducerea PSD Dâmbovița s-a întrunit, vineri după-amiază, în ședința Comitetului Executiv în care au fost luate câteva măsuri organizatorice. Au fost declanșate alegerile în toate localitățile unde PSD nu are primari, fiind stabilit un calendar clar.

În perioada 7 iunie-1 iulie 2022, vor avea loc alegeri în toate localitățile unde nu avem primari. Vom începe cu orașul Găești, unde pe 7 iunie vom avea conferință de alegeri. În toate localitățile unde nu avem primari și organizăm aceste conferințe, PSD va lansa și candidații la funcția de primar pentru 2024, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

A doua măsură stabilită în Comitetul Executiv se referă la organizarea conferinței județene de alegeri la tineret.

Până pe 15 iulie vom organiza, la nivelul județului, conferința județeană a organizației de tineret. În perioada 15 august-1 noiembrie, vom organiza conferințe locale în toate localitățile unde avem primari și vom lansa candidații la primării la alegerile locale din 2024. În luna noiembrie, vom avea conferința județeană a organizației PSD Dâmbovița, unde vom avea alegeri pentru toate funcțiile, de la președinte până la membru în Biroul executiv al organizației, a precizat liderul social-democrat.

Cred că este un lucru normal, pentru o organizație politică, să ne pregătim pentru anul 2024. Nu mai este mult până atunci, iar PSD Dâmbovița și-a propus să câștige cel puțin același număr de primari pe care îl avem în prezent și cu cel puțin 20% mai mult din localitățile unde nu avem primari, a mai spus Corneliu Ștefan.