Vremuri tulburi în PNL Dâmbovița! Biroul Politic Județean a decis demiterea conducerilor a patru organizații locale cărora le reproșează ineficiența în activitatea politică.

Este vorba despre conducerile organizațiilor PNL Târgoviște, Moreni, Pietroșița și Pucheni cărora li se impută absența din viața politică și publică prin acțiuni concrete.
"Demersul se întemeiază pe lipsa de eficiență a acestor birouri locale de la data alegerilor din aprilie și până în septembrie. Încercăm să asigurăm un management mai eficient la nivelul acestora și să organizăm alegeri în cel mai scurt timp cu putință în cele patru organizații locale", a declarat astăzi, într-o conferință de presă, secretarul general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu.
Tot în ședința de aseară a BPJ, s-a luat decizia ca președinții interimari în cele patru organizații PNL să fie următoarele persoane: la Târgoviște, Marius Caravețeanu, la Moreni, Aurelian Popa, la Pietroșița, Elena Tăbârcă, la Pucheni, Țigăieru Adrian. Cei patru au obligația ca, în 14 zile, să vină în fața BPJ cu propuneri pentru birouri locale interimare.
Pentru dizolvarea conducerii PNL Târgoviște, au fost exprimate 22 voturi din care 18 pentru dizolvare, 3 abțineri și 1 vot împotrivă, cel al senatorului Iancu Caracota. Pentru celelalte trei birouri, au fost exprimate  21 de voturi din care 1 abținere și 20 de voturi pentru demitere.
Mai mult, Plăiașu a arătat că grupul consilierilor locali municipali PNL riscă să-și piardă sprijinul politic, în urma votului asupra proiectului privind construirea unui skate park în Parcul Chindia, aceștia motivând că nu au știut ce votează.
Tot aseară, ca o coincidență, liderul PNL Fieni, Adriean Budoiu, și-a anunțat retragerea din funcția de vicepreședinte, acesta invocând motive ce țin de planul personal.