Întotdeauna este loc de mai bine în relația cu PSD, este de părere secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște. 

”PSD-ul are politica partidului care a condus județul 25 de ani. Au dominat politic acest județ, cu o mică excepție și, în momentul de față, suntem în situația de a avea o coaliție la nivel național, nu la nivel județean, nu la nivelul municipiului Târgoviște. Unde avem proiecte comune, participăm, unde sunt proiecte pentru dezvoltarea județului sau orașului, participăm activ. În rest, votăm așa cum considerăm, în funcție de ceea ce ni se prezintă”, a spus liderul liberal în cadrul unei emisiuni la ripostapenet.

”E naturală concurența între cele două partide, la fel cu orice partid de pe eșichierul politic național. Noi avem doctrina noastră, ei o au pe a lor, noi avem electoratul nostru, ei îl au pe al lor, noi încercăm să venim cu măsuri liberale, de susținere economică, ei au latura socială, încearcă să protejeze chiar din împrumuturi sau din ce bani cred ei că pot să strângă la nivel național și să protejeze cât mai mulți, vin cu aceste măsuri pe care noi le considerăm câteodată populiste și exagerate. Dar, asta nu înseamnă că nu există dialog sau că nu putem să îmbunătățim acest dialog”, a mai precizat Cotinescu.

El a vorbit și despre derapajul tinerilor liberali care au participat, zilele trecute, la Școala de vară a partidului și au scandat împotriva PSD.

”Nu ne iubim ca partide. Pe de altă parte acolo erau adolescenți care petreceau. Dacă au avut un moment mai euforic în care au considerat să se exprime deplasat, asta este, e regretabil! Trebuie să înțelegem că tinerii se exprimă așa cum consideră, sunt mai rebeli. La școala de vară au fost trei tineri de la organizația Târgoviște, dar nu au participat. Ai noștri sunt cuminți, mai ales că îi conduce o fată”, a mai spus liberalul.