Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran dă asigurări că România va trece cu bine peste această iarnă și subliniază că plafonul de consum la gaze a fost eliminat pentru consumatorii casnici cu centrale individuale. Astfel, prețul va fi același ca anul trecut, de 31 de bani pe kilowatt, oricât ar fi consumul.

Deci, nu se va mai pune un plafon și s-a asigurat că, până va trece această iarnă și vom intra în sezonul cald, prețul acesta fi garantat de stat printr-o Hotărâre a Guvernului, iar executantul este Romgazul în care este acționar statul în proporție de 85%. Avem această garanție, trebuie să liniștim populația că nu va avea probleme cu frigul la iarnă. Eu zic că este o măsură foarte bună și sunt convins că oamenii vor aprecia, dar mai încolo, că deja românii sunt suspicioși și e bine că sunt așa pentru că nu întotdeauna politicienii s-au ținut de cuvânt. În această privință, Guvernul Ciucă se va ține de cuvânt”, a declarat marți, într-o conferință de presă, la Târgoviște, Virgil Guran.

 

Conducerea PNL Dâmbovița s-a întâlnit, astăzi, cu primarii liberali din județ, avându-l ca invitat pe ministrul secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, Ovidiu Câmpean. Acesta le-a vorbit edililor PNL despre programele cu finanțare europeană.